joi, 2 august 2012

Care este cel mai important lucru/importanta zi din viata unei femei?


Toate lucrurile si toate schimbarile care intervin in viata noastra sunt importante. Fiecare are dreptul sa considere orice moment din viata ca fiind ceol mai important. Eu acum vorbesc din punctul meu de vedere si este pur si simplu parerea mea, nu trebuie sa se simta nimeni jignit sau ofensat.
Majoritatea femeilor zic ca ziua nuntii este cel mai important moment din viata lor. De acord. In ziua nuntii esti cu barbatul pe care il iubesti si care te iubeste, ve legati destinele pe viata, si pornind din acel moment sunteti doi in viata nu mai esti tu singura. Este cea mai importanta zi si trebuie sa fie totul perfect. Sa fie totul foarte bine pus la punct, sa arate totul pefect, inclusiv ea. Nu contrazic pe nimeni. Repet. Cu siguranta este unul din cele mai importante momente din viata oricarei femei. Dar inainte sa spuneti ca ziua nuntii este cel mai important moment din viata, cum ramane cu nasterea? Aceea zi in care dai viata unei fiinte, aceea zi cand vine pe lume copilul tau. Momentul care iti va schimba toata viata, si tie si sotului tau.
In opinia mea acela este cel mai important si cel mai special lucru. Dai viata unei fiinte care va fi langa tine toata viata si care stii ca este sange din sangele tau.
Nu zic ca este un lucru rau sa zici ca ziua nuntii este cea mai importanta zi. De fapt fiecare zi o poti considera ca fiind cea mai importanta zi, atata timp cat traiesti, esti inconjurata de oameni pe care ii iubesti si faci ceea ce vrei si ce iti place. Fiecare zi este speciala in felul ei. Fiecare zi traita.
Parerea mea este ca o femeie este implinita nu daca are o carierea de invidiat, sau daca are o groaza de bani. O femeie este implinita in momentul in care il are langa ea pe barbatul pe care il iubeste si care o iubeste, si in momentul in care are un copil. Atata timp cat o femeie are o familie, eu consider ca se poate numi fericita si implinita.
Sunt foarte multe domnisoare, dar si doamne care gandesc ca nu vor sa aiba copil deoarece le se va deforma corpul. Da, oasele se deplaseaza in timpul nasterii, dar nu atat de mult inca sa iti schimbe complet conformatia. Foarte rar se observa. dar in mometul in care stii ca poti avea si vei avea un copil, de ce sa te mai gandesti ca o sa ai corpul deformat sau ca o sa fi mai grasa? POti slabi dupa nastere, iar nu exista sentiment pe care il poti compara cu sentimentul pe care il ai cand iti tii copilul in brate, dupa nastere.
Sunt unele femei care ar da orice sa faca un copil insa nu pot. Si nu inteleg de ce cele care pot, nu vor. Da, este alegerea fiecareia, nimeni nu obliga pe nimeni sa faca nimic, dar de ce sa refuzi cel mai important lucru care iti va schimba viata?
Adevarul este ca e greu sa cresti un copil. Nopti nedormite, plansete, care nu stii din ce cauza. Da, este foarte greu, dar gandeste-te ca va creste sub ochii tai, iti va spune mama, il vei vedea cum face primii pasi, il vei invata toate lucrurile pe care trebuie sa le stie. Mie mi se pare o realizare imensa. Sa vezi cand o sa aiba 2-3 ani si o sa inceapa sa faca nazbatii. Singur o sa te enervezi si o sa zici ca ce ti- a trebuit copil, sunt cei mai grei ani dar si cei mai frumosi.

Nu trebuie sa fi expert pentru ca creste un copil.  Totul va veni de la sine. Si cu siguranta vei prima si ajutor, de la familia ta, familia sotului. Nu esti singura in asta. Toata lumea este langa tine. Deci daca ai trecut peste frica cum ca te ai ingrasat foarte mult si corpul nu o sa mai aiba forma de dinainte, si acum ai frica cum ca nu te vei descurca si nu vei putea sa ai grija asa cum trebuie de copilasul tau. Nu este adevarat. Instinctul matern isi va face intrarea si vei face fata tuturor situatiilor cu brio.
Acum o intrebare, care sper sa nu fie foarte grea. Adica sa nu va puna foarte foarte mult pe ganduri. Care a fost cea mai importanta zi din viata voastra? Sau daca inca nu a fost, care considerati ca va fi cea mai importanta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu